EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

CareerOpportunities

What Story Will You Tell?
Apply Now >>    
Job ID :
60544BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 18 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 55 000 työntekijää yli 55 maassa. Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla(Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä) ja työllistämme yhteensä noin 700 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Kaikilla työntekijöillämme on yhteiset 4i -arvot : Integrity, Intensity, Innovation ja Involvement.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratorio¬tuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.Työntekijä reagenssituotantoon
Vantaa, Finland

Haemme Vantaan toimipisteeseemme Clinical Diagnostics Systems –liiketoiminnan reagenssituotantoon määräaikaiseen työsuhteeseen työntekijää alkaen heti ja jatkuen 31.8.2018 saakka.

Tehtävässä pääset toimimaan reagenssituotannossa pakkaamon ja pullotuksen monipuolisissa tehtävissä. Etsimämme henkilö on huolellinen, tarkka ja aikaansaava sekä pystyy itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaa toimia myös osana tiimiä.

Työtehtävän vastuualueet:

  • Reagenssien pakkaaminen
  • Reagenssien pullotus
  • Materiaalin tulostus

Tarvittavat tiedot ja taidot:

  • Kemian alan opiskelu katsotaan eduksi
  • Joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä kommunikointitaitoja

Hakemuksen sekä CV:n pyydämme toimittamaan rekrytointijärjestelmämme, https://jobs.thermofisher.com, kautta 25.1.2018 mennessä.

*IND-EMEA
*LI-KP1
Thermo Fisher Scientific is an EEO/Affirmative Action Employer and does not discriminate on the basis of race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, protected veteran status, disability or any other legally protected status.
Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE