EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

CareerOpportunities

What Story Will You Tell?
Apply Now >>    
Job ID :
61092BR
Location :
Finland - Joensuu
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tiedettä ja tutkimusta palveleva toimittaja terveydenhoidon, teollisuuden ja tutkimuksen alueella. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 20 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 65 000 asiantuntijaa globaalisti.
Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa, kasvattamaan laboratoriotuottavuutta, varmistamaan, että käyttämämme ruoka on turvallista sekä suojelemaan ympäristöä.

Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa sekä Vantaalla ja työllistämme yhteensä 800 henkilöä. Toimipisteissämme työskentelee henkilöitä tuotannon, kokoonpanon, tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, laadun, tukitoimintojen ja logistiikkaketjun tehtävissä. Työllistämme mm. eri insinööritieteiden osaajia, kemistejä, mikrobiologeja sekä bioinformatiikan osaajia. Suomessa kehitämme ja valmistamme pipettejä, kuoppalevylukijoita, kliinisen kemian sekä teollisen kemian analysaattoreita, laboratorioautomaatioratkaisuja sekä ruoan turvallisuuteen liittyviä tuotteita.
Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.Kesätyöntekijät
Joensuu, Finland

Haemme laadunvalvojia, Quality Controller, kesätyöntekijöiksi tuotantoon.

Työssäoloaika määräytyy vuorojen mukaan, sovittavissa.

1.Tehtävän tarkoitus

Laadunvalvojan vastuulla on tuotannon puolivalmisteiden/ lopputuotteiden kokoonpano, laadunvalvonta, pakkaaminen, jälkikäsittely sekä varastointi

2.Tehtävän sisältö

  • Puolivalmisteiden/ lopputuotteiden kokoonpano, laadunvalvonta, pakkaaminen sekä jälkikäsittely voimassa olevan ohjeistuksen/ standardien mukaisesti
  • Yksinkertaisimmat automaattien häiriönpoistot
  • Ohjeiden/ standardien mukainen dokumentointi
  • Siisteyden ja järjestyksen ylläpito
  • Osallistuminen poikkeamien käsittelyyn (sisäiset/ ulkoiset)
  • Jatkuva prosessin parantaminen (PPI/ JDI) ja osallistuminen työkiertoon
  • Muut esimiehen määräämät tehtävät


3.Vastuut

Vastuu tuottavuuden ja laadun toteutumisesta voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti, työturvallisuutta noudattaen, epäkohtiin puuttuen sekä työyhteisöä ja TFS:n arvoja kunnioittaen.


Lisätietoja työpaikasta antaa Nina Heiskanen, puh. 050-5777021 päivittäin klo 8:00 – 16:00. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2018 mennessä työpaikkasivuston kautta: https://jobs.thermofisher.com/. Viite: 61092BR. Käymme hakemuksia läpi myös hakuaikana.

*IND-EMEA
*LI-KP1
Thermo Fisher Scientific is an EEO/Affirmative Action Employer and does not discriminate on the basis of race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, protected veteran status, disability or any other legally protected status.
Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE