EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
62986BR
Location :
Denmark - Roskilde
:
Job Description

Kan du lide en udfordrende og udviklende hverdag, hvor du for mulighed for at skabe resultater? Kunne du tænke dig at blive en del af et internationalt miljø, hvor du er med til at sikre kontinuerlig drift i medico industrien? Så er jobbet som Plastmager hos Thermo Fisher Scientific i Roskilde måske noget for dig?

Hos Thermo Fisher Scientific fremstiller vi produkter der bruges i banebrydende forskning og til produktion af livsvigtig medicin. Vores kunder er laboratorier, hospitaler, forskningcentre samt diagnostik- og medicinalvirksomheder i hele verden. I Danmark beskæftiger virksomheden 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat I Roskilde.

Til vores produktion i Roskilde søger vi erfarne og kompetente Plastmagre/opstillere (aften og nat) med teknisk snilde, som kan forberede, igangsætte og optimere sprøjtestøbeproduktionen.

Om jobbet

Du vil blive en del af vores produktion, der beskæftiger ca. 200 medarbejdere, og du vil indgå i et dytigt og engageret team på enten aften eller natholdet. Selvstændigt planlægger du dit arbejde med vægt på kvalitet og præcision, således at driften kører optimalt. Driftsoptimering, omstilling af værktøjer, fejlfinding og, problemløsning og daglig drift vil være i højsædet

Primære arbejdsopgaver

 • Bidrage til et sikkert arbejdsmiljø
 • Overholde sikkerhedsprocedurer/regler på fabrikken
 • Op/-omstille alle sprøjtestøbemaskiner ift. planer
 • Op-/omstille alle automater tilhørende maskinerne i produktionen
 • Fejlretning af automater og maskiner
 • Overholdelse af GMP-regler/krav ifm. op/-omstilling og produktion
 • Efterleve TPM i hverdagen
 • Sørge for omhyggelig overdragelse til næste hold/skift
 • Sørge for ryddelighed på området
 • Sætte kvalitet i højsædet i samarbejde med QR
 • Deltage aktivt på STAR/forbedrings-tavlemøde


Arbejdstiden

 • Aften 14:24-22:12
 • Nat 22:12-06:00


Vores faste aften og nathold følger en arbejdsplan med 5 ugers rul, og har således weekendvagt hver 5. uge.

Ansættelse sker iht. overenskomst. Grundlønnen er 132,33kr/timen. Hertil kommer opstiller og skifteholdstillæg 40,20kr/timen (kl 18:00-06:00). Vi tilbyder pensions og fritvalgs-ordning.

Om dig

Du er uddannet plastmager eller har tilsvarende mange års dokumenteret erfaring med plaststøbning. Vi lægger vægt på, at du kan tage ansvar og er omhyggelig og kvalitetsbevist i dit arbejde. Du ser det som en spændende udfordring at udføre opgaver både effektivt og på højt fagligt niveau.

Som person er du serviceminded, energisk, og bevist omkring din rolle. Du arbejder selvstændigt og er god til at bevare overblikket.

Derudover har du gode samarbejdsevner, og værdsætter et godt arbejdsklima, hvor fleksibilitet, sammenhold og faglig stolthed er nøgleord. Du har god ordenssans, er fortrolig med IT på brugerniveau, og har gode danskkundskaber i både skrift og tale.

Om os

Vi tilbyder en virksomhedskultur, hvor du har mulighed for at udvikle dig. Thermo Fisher Scientific er en international virksomhed i stor vækst med rig lejlighed for sparring og faglig udvikling. Til din trivsel tilbydes gode kolleger med godt humør, et sundhedscenter, aktiv personale forening, sociale arrangementer, samt en kantine med et sundt og varierende udbud.

Læs mere om Thermo Fisher Denmark her: http://jobs.thermofisher.com/page/show/Denmark

Lyder det som noget for dig?

Så søg stillingen ved, at sende os din ansøgning via linket nedenfor, og fortæl os om du er interesseret i aften eller nat.

Har du spørgsmål til stilingen er du meget velkommen til at kontakte:

 • For aften: Jimmy Andresen, Supervisor Manufacturing på tel. 31 33 45 78 (mellem kl. 16:00-21:00)
 • For nat: Asger Ghavami, på tel. 25 97 30 80 (efter kl. 20:00)


Ansøgningsfrist d. D. 8. april 2018
Thermo Fisher Scientific is an EEO/Affirmative Action Employer and does not discriminate on the basis of race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, protected veteran status, disability or any other legally protected status.
Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search