EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
65299BR
Location :
Denmark - Roskilde
:
Job Description

Kunne du tænke dig at være en del af en travl hverdag i et internationalt miljø med mange selvstændige opgaver? Er du fleksibel og service minded, og brænder du for mindre vedligeholdelsesopgaver? Så er det måske dig vi søger?

Hos Thermo Fisher Scientific fremstiller vi produkter der bruges i banebrydende forskning og til produktion af livsvigtig medicin. Vores kunder er laboratorier, hospitaler, forskningcentre samt diagnostik- og medicinalvirksomheder i hele verden. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat I Roskilde.

Din dagligdag vil blive omskiftelig og karakteriseret ved mange forskellige opgaver, der skal undersøges og løses som selvstændigt arbejde eller i samarbejde med dine kolleager.

Om jobbet

Du vil blive en del af Facility Management, hvor vi er 4 medarbejdere, der supporterer produktionen, og de omkringliggende bygninger. Vi har et tæt samarbejde med vedligeholdelse afdelingen, der består af 19 medarbejdere.

Primære arbejdsopgaver

 • Udføre mindre vedligeholdelsesopgaver indenfor VVS, el-arbejde og bygnings reparationer f.eks. reparation af utætheder i afløb, mindre utætheder på tag. Udskifte defekte afbrydere og stikkontakter, udskifte dørpumper og lign.
 • Servicere produktion samt kontor personale i hverdage. F.eks. tømning af papir og lign.
 • Servicere udenoms arealer i samarbejde med ekstern leverandør f.eks. snerydning/saltning, sikre tag nedløb/dræn niveau kontrol af saltdepoter og lign.
 • Ansvarlig for skadedyrskontrol
 • Tilse varmecentral
 • Kontakt til eksterne håndværkere

Vi stræber efter en dagligdag med ambitiøs opgaveløsning med plads til at tænke nyt og have det sjovt. Du bliver en del af et større team med forskellige kompetencer, så der vil være rig lejlighed for sparring og faglig udvikling.

Om dig

Du får en bred kontaktflade, og det er derfor vigtigt at du trives i et miljø, hvor der er mange der efterspørger dine kompetencer. Samtidig skal du trives i en virksomhed i forandring og være i stand til at planlægge og prioritere dine egne opgaver.


Derudover forventer vi at du:

 • Har en bred håndværksmæssig forståelse
 • En håndværksmæssig uddannelse ses som en fordel
 • Har gode IT kompetencer, da vi bruger IT i vores daglige arbejde
 • Kan formulere dig på dansk og engelsk i både skrift og tale
 • Kendskab til LEAN, 5S og GMP er en fordel
 • Truck certifikat en fordel

Vi lægger vægt på, at du er udadvendt, imødekommende og kan tale med alle. Du har et service gen, er godt til at strukturere dit arbejde, følge op på igangværende opgaver og ser positivt på nye opgaver. Kendskab fra lignende stilling en fordel.


Du er energisk, arbejder selvstændigt og effektivt, og er god til at bevare overblikket selv i pressede situationer. Du har gode samarbejdsevner, og værdsætter et godt arbejdsklima, hvor fleksibilitet, sammenhold og faglig stolthed er nøgleord.

Om os

Vi tilbyder en virksomhedskultur, hvor du har mulighed for at udvikle dig. Thermo Fisher Scientific er en international virksomhed i stor vækst. Til din trivsel tilbydes gode kolleger med godt humør, et sundhedscenter, aktiv personale forening, sociale arrangementer, samt en kantine med et sundt og varierende udbud.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Facility Chef Peter S Johansen. på tlf: 50518274.

Læs mere om Thermo Fisher Scientific Danmark her: http://jobs.thermofisher.com/page/show/Denmark

Vi vurderer løbende ansøgninger.
Thermo Fisher Scientific is an EEO/Affirmative Action Employer and does not discriminate on the basis of race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, protected veteran status, disability or any other legally protected status.
Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search