EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

Apply Now >>    
Job ID :
65885BR
Location :
Netherlands - Eindhoven
:
Job Description

De grenzen verleggen van ontdekking

Met meer dan 60 jaar innovatie en leiderschap stelt ons bedrijf klanten in staat om zinvolle antwoorden te vinden op vragen die baanbrekende ontdekkingen versnellen, de productiviteit verhogen en uiteindelijk de wereld veranderen. Wij ontwerpen, produceren en ondersteunen krachtige microscopen die afbeeldingen en antwoorden bieden in de micro-, nano- en picometerschalen.

Door de combinatie van hardware- en softwarekennis in elektronen-, ionen- en lichtmicroscopie met grondige kennis van toepassingen op de markten van materiaalkunde, levens wetenschap, elektronica en natuurlijke hulpbronnen, zet het wereldwijde team zich in voor het streven van klanten om naar ontdekkingen en oplossingen voor wereldwijde uitdagingen te zoeken.


Bekijk deze video's om meer inzicht te krijgen in wat het betekent om te werken aan onze complexe High-Tech Transmission-elektronenmicroscopen. Deze hoogwaardige gereedschappen worden geproduceerd in onze cleanrooms in Eindhoven, Nederland.

De Missie

We hebben meerdere productielocaties. In ons service- en supportteam in Eindhoven werken ongeveer 7 medewerkers. De medewerkers rapporteren rechtstreeks aan de Groepsleider / Supervisor Manufacturing binnen onze afdeling Operations. De missie van het productieteam is om werkorders op tijd af te leveren met de gedefinieerde productkwaliteit voor verschillende klanten. Dit wordt gedaan door de toepasselijke werkinstructies en procedures te volgen. We werken aan het continu verbeteren van onze prestaties door actief feedback te zoeken van onze interne en externe klanten en door open en directe feedback naar onze leveranciers.

De Uitdaging + Positie

In deze rol fungeert u als een assemblage medewerk(st)er van verschillende soorten gereedschappen en onderdelen voor service en productie. Voor elke werkorder is specifiek werk nodig. We staan ​​open voor kandidaten met ervaring in vergelijkbare rollen en nieuwe schoolverlaters die een eerste carrièrestap willen maken. Je moet worden gedreven door technische uitdagingen.Specifieke verantwoordelijkheden zijn:

- Op tijd leveren van specifieke werkorders met goede kwaliteit

- Voert activiteiten uit op basis van procedures


De Vereisten

De succesvolle kandidaat zal de volgende combinatie van opleiding en ervaring bezitten:

- Minimaal MBO niveau 3

- Kennis van mechanische en/of elektronische engineering

- In staat om constructie tekeningen te kunnen lezen

- Stabiele hand en goed zicht voor montage van zeer kleine onderdelen onder een lichtmicroscoop

- Goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling) in het Nederlands en het Engels


De Competenties

De succesvolle kandidaat beschikt over de volgende competenties:

- Aandacht voor detail - Kwaliteit

- Kan initiatief nemen en is flexibel

- Zelfvoorzienend

- Voelt zich thuis in een veranderende omgeving


Wat wij bieden

Wij bieden een rechtstreeks fulltime contract bij Thermo Fisher Scientific, met een goed marktconform salaris.
Thermo Fisher Scientific is an EEO/Affirmative Action Employer and does not discriminate on the basis of race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, protected veteran status, disability or any other legally protected status.
Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE

5 Reasons to Work at Thermo Fisher Scientific
View
Search Jobs by Map
Search