EXPLORE

Careers at ThermoFisher Scientific

CareerOpportunities

What Story Will You Tell?
Apply Now >>    
Job ID :
58823BR
Location :
Finland - Vantaa
:
Job Description

Thermo Fisher Scientific Oy on osa kansainvälistä Thermo Fisher Scientific-konsernia, joka on maailman johtava tutkimuspalveluiden toimittaja. Thermo Fisher Scientificin vuotuinen liikevaihto on 17 miljardia dollaria ja henkilöstöömme kuuluu yli 50 000 työntekijää yli 50 maassa. Suomessa toimipaikkamme sijaitsevat Joensuussa ja Vantaalla (Vantaankosken juna-aseman läheisyydessä). Vantaan toimipiste vastaa tuotekehityksestä, markkinoinnista, myynnistä, huollosta, logistiikasta, laadusta sekä instrumentti- ja reagenssituotannosta. Joensuun toimipiste on keskittynyt tuotantoon. Suomessa työntekijöitä on n. 700.

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tekemään maailmasta terveempi, puhtaampi ja turvallisempi. Autamme asiakkaitamme tekemään biotieteiden ja –teknologian tutkimusta tehokkaasti, ratkaisemaan monitahoisia analyyttisia haasteita, parantamaan potilasdiagnostiikkaa ja kasvattamaan laboratoriotuottavuutta. Lisätietoja löydät osoitteesta www.thermofisher.com.

Tuotantotiimin esimiestä (Manufacturing Team Leader)
Vantaa


Haemme Vantaan toimipisteeseemme Clinical Diagnostics Systems -liiketoiminnan analysaattori-tuotantoon Tuotantotiimin esimiestä (Manufacturing Team Leader), joka vastaa analysaattorien valmistuksesta, toimii tiimin muiden jäsenten esimiehenä ja osallistuu tuotannon töihin. Työtehtävä on 13 kuukauden määräaikaisuus alkaen tammikuussa.

Tuotantotiimin esimies

 • tekee tuotantotyötä muiden tiimiläisten kanssa: Kokoonpano ja testaus.
 • varmistaa, että tiimin työjärjestys on tilausten toimitusaikatarpeiden mukainen ja tekee siihen liittyviä päätöksiä yhteistyössä oman esimiehensä ja tiiminsä kanssa
 • priorisoi ja johtaa oma-aloitteisesti oman tiiminsä tehtäviä
 • osallistuu toimitusaikojen suunnitteluun
 • huolehtii laitteiden valmistumisesta ajallaan toimitettavaksi asiakkaille
 • toimii valmistustiiminsä yhteyshenkilönä ja tiedottajana

Tehtävässä edellytetään

 • ammatillista koulutusta, elektroniikka-asentaja tai vastaava
 • kokemusta mekatroniikan laitekokoonpanosta ja testaamisesta
 • instrumenttituotannon tuntemusta (tai yleisempi tuotantoympäristö tunteminen)
 • joustavuutta
 • kommunikointitaitoja
 • Microsoft Office –ohjelmien käyttötaitoa
 • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Eduksi luemme useamman vuoden kokemuksen vastaavista tehtävistä, aiemman esimieskoulutuksen, ERP-järjestelmän (esim. SAP) tuntemusta, sekä vahvan halun ja kyvyn tehdä tiimityötä sekä kehittää asioita yhdessä työntekijöiden kanssa. Tehtävässä menestyy itsenäinen, positiivisesti asennoituva, vastuullinen henkilö, jolla on kokemusta tavoitteisiin pääsemisestä tiimityön kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Iiro Lankinen, puh. 0400 736 834 tai iiro.lankinen@thermofisher.com. Täytämme paikan mahdollisimman pian.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.12.2017 mennessä työpaikkasivuston kautta: https://jobs.thermofisher.com/. Viite: 58823BR. Käymme läpi hakemuksia myös hakuaikana.


*IND-EMEA
*LI-KP1
Thermo Fisher Scientific is an EEO/Affirmative Action Employer and does not discriminate on the basis of race, color, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, protected veteran status, disability or any other legally protected status.
Apply Now >>    
Join our Talent Community

If you're ready to make a difference in the world, you can do it here.

Join

SHARE